Navarone maakt van de albumrelease ‘Oscillation’ een FEEST!

Navarone - Oscillation albumrelease - Marcel Krijgsman

Navarone bracht zijn derde album uit waar iedereen reikhalzend naar uitkeek: Oscillation. Een album dat qua sound weer een stuk vetter, volwassener en completer klinkt dan het vorige Vim & Vigor. Ditmaal inclusief een nummer wat gegarandeerd een meezinger wordt in alle clubs en op festivals het komende jaar: Lonely Nights. Daarnaast een wat meer toegankelijker nummer voor het grotere publiek: Soon I’ll Be Home. Kortom: compleet!!!

Release nieuw Navarone album ‘Oscillation’

De release vond plaats in thuisstad Nijmegen van Navarone in poppodium Doornroosje. In een snel tempo waren de kaarten uitverkocht en op 20 januari waren 1.100 mensen getuige van de ‘geboorte’  van Oscillation. In het verleden werkte ik al regelmatig samen met de band, en ook nu weer bracht ik de show van A tot Z in beeld. Van de voorbereiding tot ver na de show en alles wat er tussen zat.

Het geweldige is dat ik nu al een paar jaar met deze jongens op pad ben en je ze iedere keer weer ziet groeien. Niet alleen muzikaal, maar zeer zeker in alles er om heen. Ook nu weer merk je dat de band klaar is voor het grotere werk. Een paar weken geleden stonden ze als afsluiter op Eurosonic Air in Groningen. Mijn idee is dat dit de eerste van een van de grote festivals dit jaar zou kunnen zijn. Ik kan niet in een glazen bol kijken, maar het zou zomaar kunnen.

Signeren

Wanneer ik de show in Doornroosje kijk, kunnen ze absoluut op een paar grotere festivals staan dit jaar. Het publiek dat ze bereiken is inmiddels enorm. Dat bleek ook wel uit de verkoop van de merchandise na afloop. Het leek wel of vrijwel iedereen wel het nieuwe album wilde hebben op CD of vinyl. Ik heb het idee dat de band zo’n beetje twee uur lang na afloop heeft staan signeren en praatjes heeft staan maken met fans. Geweldig om te zien dat het album zo enthousiast ontvangen is door de fans.

 

Oh ja. Als ik je een kleine tip mag geven. De komende weken staan ze in een aantal clubs in Nederland. Ga ze absoluut checken!!!

 

Navarone maakt van de albumrelease ‘Oscillation’ een FEEST!
Tagged on:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen