Heerlijk feest op showcasefestival Eurosonic & Noorderslag Groningen 2020

Noorderslag Groningen

 

Ook dit jaar was er weer het showcasefestival Eurosonic en Noorderslag in Groningen. De twee festivals die gedurende vier dagen in de binnenstad van Groningen zich afspelen. Van woensdag tot en met vrijdag Eurosonic op diverse locaties in de binnenstad, op zaterdag Noorderslag in De Oosterpoort in Groningen. Sinds een aantal jaren doe ik voor Hollandse Hoogte hier verslag van. En ieder jaar is het altijd weer heerlijk om massa’s mensen door de stad te zien lopen op zoek naar hun nieuwe muziekparel, hun nieuwe ontdekking en hun optreden waar ze verwachtingsvol naar uitkijken de rest van het jaar op andere festivals.

 

Behalve dat je altijd iets nieuws en iets leuks kunt ontdekken, is het ook heerlijk om door de kou heen te lopen en vervolgens een lokatie binnen te lopen en daar allemaal hetzelfde gevoel te hebben: lekker opwarmen, een biertje en heerlijk muziek te kijken en luisteren.

Jammer dat de winnares van de Popprijs dit jaar niet aanwezig kon zijn: Floor Jansen. Ik heb een vermoeden dat vrijwel iedereen in 2019 verliefd op haar stem geworden is.

 

 

 

Heerlijk feest op showcasefestival Eurosonic & Noorderslag Groningen 2020
Tagged on:     
contact opnemen