Bandshoot The Given Horse: geef ruimte de ruimte

Bandshoot The Given Horse

Een bandshoot met de jongens van The Given Horse. Bij voorbaat al een opdracht waarvan ik wist dat dit een enorm toffe dag zou worden en waar het al vast stond dat er foto’s uit zouden ontstaan die bijzonder waren. En…. zo geschiedde!

 

Humor

Een mooie dag die afgewisseld werd met zon en bewolking, en samen met Johannes Peetsma en Marius van der Leij (samen vormen zij de band The Given Horse) ging ik door het Groningse platteland. Vooraf hadden zij al een aantal mooie plekken uitgezocht. Doel was om de ruimte in de foto weer te geven zonder dat het direct duidelijk is dat het in Groningen gemaakt is. Daarnaast moest er een vleugje humor in de foto terug komen. Nu is humor bij deze twee jongens geen onbekend begrip. Het zijn twee vrolijke gasten en dat komt ook weer terug in hun muziek.

 

Bandshoot

Op iedere plek die beide heren hadden uitgezocht hebben we relaxed de tijd genomen om te zien hoe en wat zij exact wilden en hoe ik daar tegenover stond vanuit mijn vakgebied. Vervolgens gingen plezier en werk naadloos in elkaar over. Een shoot met een hoog plezier-gehalte.

 

Mooi gebied

Voor mij was het de eerste keer dat ik over het platteland van Groningen reed en in de meest bijzondere kleine dorpjes terecht kwam met als absoluut hoogtepunt een uitzicht over de Wadden en zicht op Schiermonnikoog. Wauw!!! Wat was dat enorm mooi en bijzonder.

Enkele dagen later deed ik het nog een keer over met de band Diss Nie Okay waar Johannes en Marius ook in spelen. Niet dat we hier op het platteland van Groningen de shoot deden, maar in hun repetitieruimte. Lachen, humor en een shoot met toffe foto’s als eindresultaat.

Bandshoot The Given Horse

Bandshoot The Given Horse: geef ruimte de ruimte
Tagged on:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen