Nieuw fotomateriaal verzorgen voor Platform WOW: Weg Ontmoet Weg / Water Ontmoet Water

Platform WOW - beeld Marcel Krijgsman

 

Door Platform WOW werd ik gevraagd om voor hun nieuwe website het beeldmateriaal te gaan verzorgen. Nadat ik eerst gevraagd had wat Platform WOW precies inhield, was ik direct enthousiast en wilde hier graag aan meewerken. Platform WOW is een organisatie die de onderlinge communicatie tussen gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat, wegbeheerders en waterbeheerders bevorderd. Nu is het geweldig om op mijn manier hier aan een dergelijk overheidsproject een invulling te mogen geven.

 

Na een aantal gesprekken over wat er precies gezocht werd ging ik aan de slag om in kaart te brengen waar ik de beelden zou kunnen maken. Daarnaast ging ik in kaart brengen welke organisaties ik moest gaan benaderen om de beelden te maken. De focus lag op mensen, onderlinge communicatie, veiligheid etc. Maar ook op bruggen, recreatievaart en weggebruikers.

Stukje bij beetje lukte het mij om de juiste personen te benaderen en op die manier hun werkzaamheden in beeld te brengen. Het mooie van dit alles is dat ik nu in een wereld stapte die ik totaal niet kende. Uiteraard ken ik de werkzaamheden, maar de verhalen van deze mensen, hun werkzaamheden, de problemen waar ze tegen aan lopen maar ook de mooie dingen die zij dagelijks mee maken, daar kwam ik nu mee in aanraking. Dat was geweldig om te horen en te zien allemaal.

 

 

Nieuw fotomateriaal verzorgen voor Platform WOW: Weg Ontmoet Weg / Water Ontmoet Water
Tagged on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen