Underworld live at Wembley Arena London: briljant tot in alle hoeken

Underworld

Vanuit de band Underworld kreeg ik een paar dagen geleden de vraag of ik hun afsluitende show van deze tour dit jaar in Londen wilde fotograferen. Uiteraard! Zo vloog ik dan op de zevende december naar Londen en ging richting Wembley Arena waar ik een hotel in de buurt had.

Na in de middag wat in de buurt gelopen te hebben ging ik einde middag richting de Wembley Arena. Om vervolgens de zaal te bekijken waar Underworld die avond speelt en de zaal te leren waar ik wat voor zicht had en hoe de trappen en deuren liepen zodat ik in het donker tussen de dance beats door feilloos m’n weg snel weet. Een hapje eten en wat in de kleedkamer chillen met de video-guys voordat het showtime werd.

Lasers

BAM!!! De show van Underworld in Ziggo Dome Amsterdam waar ik voor de Volkskrant was, was al heel erg tof. Dit was qua lasers nog een stap verder. Een dampende dance show met een enorme lasershow was wat er twee uur lang door de zaal ging. Weergaloos!

Uiteindelijk kon ik terugkijken op een hele toffe klus. En mega-trots dat ik door z’n wereldband gevraagd werd voor hen dit te mogen doen in een dergelijk grote productie. En het mooie….? Wellicht in 2020 gaan we weer verder…

Underworld live at Wembley Arena London: briljant tot in alle hoeken
Tagged on:                 
contact opnemen