The Script: Freedom Child Tour in Amsterdam

The Script in Ziggo Dome Amsterdam door Marcel Krijgsman

De Ierse band The Script doet menig meisjeshart sneller kloppen. Dat bleek ook toen ik een paar minuten voor showtime voor het podium ging staan. Ik vind het heerlijk om even te kijken wat het publiek is, en er even een praatje mee te maken. Wat ik voornamelijk zag waren inderdaad jonge meisjes die op een geweldige avond hoopten. Voor een aantal hield het echter al snel op. Die moesten door security uit het publiek worden getrokken omdat ze zich niet lekker voelden, flauw dreigden te vallen of wat de reden dan ook was.

Maar ik sprak ook een aantal meisjes die al om half zes ‘s ochtends voor de deur van Ziggo Dome zaten om maar vooraan te kunnen staan. Half zes…. in de vrieskou…. oei….

 

The Script: niet mijn kopje thee

De band begint achter in de zaal op een b-stage en loopt na een paar nummers naar het podium om daar de show voort te zetten. Deze Ierse soft-pop band is niet helemaal ‘mijn kopje thee.’ Het is in mijn ogen net allemaal wat te voorspelbaar, teveel uitgeschreven en niet spannend genoeg. Maar goed… duizenden anderen beleven er enorm veel plezier in en dat is juist heel goed.

De show zit prima in elkaar met licht, confetti en alles eromheen om het publiek te vermaken. Toch goed wat deze jongens dan doen. En dat twee avonden achter elkaar!

 

The Script: Freedom Child Tour in Amsterdam
Tagged on:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen