Galafeest Faculteit der NWI van Radboud Universiteit Nijmegen

Galafeest Faculteit der NWI van Radboud Universiteit Nijmegen

Voor de faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) van de Radboud Universiteit Nijmegen mocht ik hun galafeest fotograferen. Ditmaal vond het feest plaats in de bijzondere horecagelegenheid De Waagh in het centrum van de stad. Een fantastisch oud gebouw gelegen midden op de Grote Markt. Het bijzondere aan deze avond was dat het een thema had: gemaskerd bal. Dit gaf van begin af aan al hele leuke effecten dat studenten ‘speelden’ met hun masker. Daarnaast bleef het hierdoor ook niet beperkt tot de galafoto’s, maar gebeurde er ook vaak iets op de foto. Iets waar ik zelf ‘fan’ van ben omdat dat de foto net even wat levendiger maakt.

 

Galafeest 2017

Nu heb ik vorig jaar een aantal galafeesten gefotografeerd en een daarvan vond plaats in brouwerij De Hemel in Nijmegen: het galafeest van VCMW Sigma. Het grappig was dat bij een aantal mensen een blik van herkenning kreeg nadat zij hun masker afgezet hadden. Heel bijzonder. Dat schepte meteen een leuke band en zij voelden zich wat vrijer omdat zij mij ook nog kenden van afgelopen jaar en wisten dat er toffe eindresultaten uit voort kwamen.

 

Al met al was het weer een hele mooie avond waar niet alleen ik heel veel plezier heb gehad, maar nog meer de studenten.

 

Galafeest Faculteit der NWI van Radboud Universiteit Nijmegen
Tagged on:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen