Huwelijksfotografie: het huwelijk van Alicia en Dave

Huwelijk Alicia en Dave

Huwelijksfotografie. Iets dat ik niet heel vaak doe, maar meer in speciale gevallen wanneer een bruidspaar mijn stijl absoluut terug wil zien in hun foto’s. Alicia en Dave wilden dit dolgraag en ruim van tevoren zochten zij contact met mij op of ik alsjeblieft hun bruiloft wilde fotograferen. Na een avondje op bezoek te zijn geweest en zij hun wensen kenbaar hadden gemaakt, besloot ik op hun verzoek in te gaan en hun huwelijk in beeld te brengen.

 

Mooie intieme omgeving

Het was september en een ongelofelijk mooie nazomerse dag. Het huwelijk werd voltrokken bij de Groene Heuvels in Beuningen (vlakbij Nijmegen). Een gebied dat ik normaal alleen ken van het festival Down The Rabbit Hole. Maar wat was het geweldig. Een ponton in het water, een kleine groep mensen die aanwezig was, maar ook kon zijn op het ponton. Dat maakte het een mooi en intieme huwelijksvoltrekking. Daarnaast een bruidspaar dat enorm uit keek naar deze dag. Wat was het heerlijk werken voor mij met deze twee lieve mensen. Wauw!

 

Huwelijksfotografie

Na het officiële deel was het tijd om met de aanwezige familie en vrienden foto’s te maken in diverse settings. Nu heeft het park al verschillende mogelijkheden zonder ver weg te hoeven. Hoewel de zon enorm hard scheen, was het toch over het algemeen makkelijk om plekken te vinden die 1) leuk waren om te gebruiken en 2) geen last van de zon gaven aan de geportretteerden. En… enthousiasme! Dat was wat de gasten stuk voor stuk hadden en wat voor mij een feest maakte om met ze te werken die dag.

Huwelijksfotografie: het huwelijk van Alicia en Dave
Tagged on:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen