‘Door de lens van… popfotograaf Marcel Krijgsman’ in Uit Nijmegen

Door de lens van... popfotograaf Marcel Krijgsman in 'Uit Nijmegen'

In de september-uitgave van het stadsmagazine ‘Uit Nijmegen‘ staat maar liefst een hele spread over mijn fotografie en mijn vak als popfotograaf op concerten en festivals. De nadruk qua foto’s ligt op een aantal festivals waar ik in 2016 aanwezig was. Als festivalfotograaf breng ik veelal het festival in beeld als huisfotograaf van het festival, of als fotograaf namens persagentschap Hollandse Hoogte. Het kan dus geregeld voorkomen dat je mijn foto’s tegen komt in diverse kranten, tijdschriften of op televisie. Het is niet alleen geweldig mooi om in dit blad te staan, maar ook dat er aandacht aan popfotografie en het vak van popfotograaf wordt geschonken.

 

De kleine zaaltjes

Als puber stond ik bij menig metalconcert vooraan. Later kwamen daar andere muziekstromingen bij. Concerten in kleine zaaltjes in Den Bosch, grote concerten in de Kuip of het Goffertpark en festivals als Dynamo Open Air en Rock Werchter. Als bezoeker genoot ik ervan. Daarnaast fotografeerde ik gewoon het leven van alle dag. Tot het moment dat ik in Groesbeek in een klein zaaltje wat foto’s van een festivalletje maakte. Vanaf dat moment was het virus daar, werden de foto’s opgepikt door een blog en de rest kwam in een stroomversnelling.

 

Popfotograaf

Van het een kwam het ander. Al snel was ik te vinden in zalen als Doornroosje, de Effenaar, 013 en Paradiso. De trein bleef doordenderen. Het vervolg liet zich raden: huisfotograaf bij een aantal festivals en voor grote media naar zalen als HMH en Ziggo Dome.

Meer over het hele pad is te lezen in het artikel. En wil je het volledige verhaal weten, neem gerust contact met me op.

 

Te gek hoor om m’n foto’s zo terug te zien in het blad! Nog mooier de reacties die ik van mensen krijg op het artikel en de foto’s. Waanzinnig!!! DANK!!!

 

 

 

‘Door de lens van… popfotograaf Marcel Krijgsman’ in Uit Nijmegen
Tagged on:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen