Gala avond in studentenstad Nijmegen

gala avond - Marcel KrijgsmanEen aantal studieverenigingen van de Radboud Universiteit in Nijmegen hielden hun gala avond in het Nijmeegse De Vier Heeren. Omdat zowel de heren als ook de dames zich op hun mooist gingen kleden, moesten hier uiteraard mooie portretten van worden gemaakt.

Nadat ik mijn wand en lampen had neergezet, kwamen de eerste gasten al binnen druppelen. Meteen wilden ze geportretteerd worden, en de volgende, en de volgende etc. Toen ik na een minuut of twintig achterom keek zag ik een heuse rij staan van studenten die allemaal geportretteerd wilden worden. Tof! En nog mooier: allemaal met goede zin. Dus dat werd dikke pret!

En wat is er mooier dan mensen die enorme schik hebben, zich op hun mooist gekleed hebben ook op hun mooist fotograferen zodat dit voor altijd bewaard blijft.

Wat volgde was een hele toffe avond en nacht waarbij de studenten er absoluut schik in hadden. Er werden niet alleen mooie klassieke gala-portretten gemaakt, maar absoluut ook portretten waar ze plezier hadden met elkaar.

Gala avond in studentenstad Nijmegen
Tagged on:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen