Review canvas-afdruk Fotofabriek

Enige tijd geleden kreeg ik vanuit Fotofabriek de vraag of ik een van hun producten wilde reviewen. Dit leek mij wel wat. Nu laat ik veel van mijn foto’s nooit afdrukken omdat ik voornamelijk voor klanten werk die de foto’s digitaal verwerken of waarbij zij de foto digitaal nodig hebben om vervolgens in de opmaak naar de drukkerij te sturen (tijdschriften, kranten).

In dit geval zag ik het wel zitten. Ik bekeek de website van Fotofabriek eens aandachtig en het stond mij wel aan wat daar stond. Hun fotoboeken waren onder andere door het consumentenprogramma Radar als beste getest. Daarnaast garanderen ze een snelle levering en is het programma eenvoudig in gebruik. Nieuwsgierig als ik ben besloot ik op de invitatie in te gaan.

 

Maar… allereerst komt daar de eerste vraag: welke foto ga ik af laten drukken??? Ik wilde een concertfoto laten afdrukken, dat stond al vast. Maar dan nog is de vraag welke en waarom? Na enig denkwerk besloot ik een foto uit te zoeken met veel zwart erin. Dit omdat in mijn ogen zwart bij een afdruk ook echt zwart moet zijn. Toen ik dat eenmaal besloten had was voor mij helder welke foto ik zou gaan gebruiken: de foto die ik van Navarone maakte in de Stevenskerk in Nijmegen met het licht rondom zanger Merijn van Haren en de lampjes door de kerk over het publiek heen.

 

Review canvas-afdruk Fotofabriek

Ik ging naar de website van Fotofabriek en ging aan de slag. En inderdaad… de software sprak helemaal voor zich. Nu ben ik wel goed thuis in dit soort dingen, maar ik heb het idee dat ook mensen die minder bedreven zijn in online bestellingen, foto’s bestellen etc., hier heel makkelijk mee uit de voeten kunnen. Alles spreekt eenvoudigweg voor zich. De foto uploaden, kijken hoe de verhoudingen zijn, NAW-gegevens invullen etc. Een kind kan absoluut de was doen.

Tot nu toe was de belofte op de website dat de software eenvoudig was correct!

 

Nu was de bestelling de deur uit en kon het wachten beginnen. Als snel ontving ik een mail met daarin alle info nogmaals opgesomd: afleveradres, tenaamstelling etc. Heel netjes! Twee dagen later ging de bel: de postbode met een pakketje van de Fotofabriek!

Wauw…. dat was nog een snel! Vol spanning liep ik terug naar m’n kantoor om daar alles uit te pakken. De verpakking zag er degelijk uit. Rondom het canvasdoek waren keurig hoeken geplaatst die de stoten tijdens transport etc. moesten opvangen. Ik haalde deze hoeken eraf en draaide het canvas om. Wow… dat zag er netjes uit! Alles klopte netjes met het digitale beeld. Qua kleur, het zwart, de details.

 

Al met al moet ik zeggen dat de manier van bestellen, de snelheid van leveren en het uiteindelijke product mij een fantastische ervaring gaven.

 

Bedankt Fotofabriek voor dit fantastische afdruk op canvas!

 

Review canvas-afdruk Fotofabriek
Tagged on:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen