BusinessBoost Live in Ahoy door ING

BusinessBoost Live - Marcel Krijgsman

ING organiseerde voor de tweede keer het event BusinessBoost Live in Rotterdam Ahoy. Een event waar verschillende grote namen uit het bedrijfsleven hun levensverhaal vertellen. Afgewisseld met muziek.

 

Gasten

De setting van BusinessBoost dit jaar bestond uiteindelijk uit Chad Hurley (oprichter van YouTube), John de Mol (Talpa en bedenker van vele TV formats), Mo Gawdat (Google X), Pieter Zwart (CoolBlue), Aart van Veller (Vandebron), Anna Nooshin (influencer) en Hugo de Koning (Young Capital). Zij werden geïnterviewd door Twan Huys, Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz. Het geheel werd aan elkaar gepraat door Jort Kelder. Ah ja. Matt Simons, Roel van Velzen en Niels Geuzenbroek zorgden voor het muzikale vertier.

Een line up die er werkelijk niet om loog. Ook de setting zag er praktisch en gelikt uit. Midden in Ahoy stond een podium dat rond draaide. Hierdoor was er een 360 graden presentatie mogelijk en kon iedereen vanuit iedere hoek alles goed zien.

Het meest aansprekende verhaal had in mijn ogen Pieter Zwart van Coolblue. Waar Chad Hurley toch wat saai over kwam, John de Mol gedreven was maar met een bekend verhaal kwam, Mo Gawdat een aanstekelijk verhaal had dat iets teveel op emotie leunde, sprak Pieter helder, begrijpelijk, vlot en met humor.

 

Muziek

De muzikale afwisseling was prima getimed. Niels Geuzenbroek, Roel van Velzen (die op het laatste moment de zieke Jan Jaap van der Wal verving) en Matt Simons vermaakten het publiek.

Het was een bijzondere avond in mijn ogen. Waar ik vooraf dacht dat het een strak zakelijk event zou zijn, was het een event dat losjes van aard was, prettig om te volgen was maar met een kleine zakelijke inslag. Een event waar ING, Tribe Company en de bezoeker in ieder geval met trots en plezier op terug kan kijken.

 

BusinessBoost Live in Ahoy door ING
Tagged on:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen