Navarone knalt in het hoge noorden op Eurosonic

Navarone_Eurosonic_marcel_krijgsman

Navarone stond een week geleden op het festival Eurosonic. En niet zomaar in een tentje, maar in de Jack Daniëls Barn. Een ruimte waar boekers en programmeurs komen kijken of er nog iets interessants voor het komende festivalseizoen te vinden is.

Na een optreden voor de 2 Meter Sessies en een heerlijk gesprek met good old Jan Douwe Kroeske, die ongelofelijk mooie woorden voor de band had, konden de mannen zich relaxed voorbereiden op het optreden in de Jack Daniëls Barn. Het publiek bestond dit keer niet volledig uit fans, maar voornamelijk mensen die als booker, programmeur, festivaldirecteur etc. werkzaam zijn binnen de muziekwereld. Toch een iets andere atmosfeer. Waar normaal fans volledig uit hun plaat gaan, staan nu muziekcritici kritisch naar het optreden te kijken. Maar dat deerde Navarone niet. Het was weliswaar een half uur, maar knallen deden ze.

En wat een feest was het. Vooraan stonden een aantal die-hard fans, verderop stond Mister Pinkpop Jan Smeets zich te amuseren. Een middag waar de de Barn uiteindelijk goed vol stond. Niet alleen voor het podium, maar ook ernaast waar o.a. Birth Of Joy toch stiekem even kwam kijken.

Wie weet wat voor moois het komend festivalseizoen gaat brengen! Ze verdienen het.

Navarone knalt in het hoge noorden op Eurosonic
Tagged on:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen