Michelle Obama, een echte First Lady op bezoek in Ziggo Dome

Michelle Obama

Hoe vaak komt het voor dat een voormalig First Lady op bezoek komt. Niet zo heel vaak. Voormalig First Lady Michelle Obama besloot na het publiceren van haar boek ‘Becoming’ een bezoek aan Amsterdam te brengen. Een interview in de Ziggo Dome om precies te zijn.

Michelle Obama

De avond kreeg de titel ‘Becoming – An Intimate Conversation With Michelle Obama’ mee. Hoe intiem intiem precies is in een volle Ziggo Dome, is nogal discutabel uiteraard. Ook de vragen die ze voorgelegd zijn, zijn gescript. Maar feit is dat op het moment dat zij het podium betreedt er iets speciaals gebeurt. Zelf heb ik al menig ‘ster’ of ‘grootste rockband’ gefotografeerd. En de een is iets bijzonderder dan de ander, maar feit is dat het allemaal gewone mensen zijn. Bij Michelle Obama heb ik dat gevoel voor het eerst niet. Toch een vrouw die iets speciaals uit straalt.

Dit blijkt ook uit het feit dat we pas de zaal in mogen om aan het werk te gaan op het moment dat Michelle Obama op het podium staat. Normaal staan we een paar minuten voor showtime klaar, maar nu dus ietsje later. Dat betekend dat je in feite de eerste minuut al gaat missen. Want voordat je precies weet wat er gebeurd, is de binnenkomst al voorbij.

Maar geeft dat? Deels wel, deels niet. Feit is dat ik nog ruim de tijd heb om voor mijn opdrachtgever iets moois te maken. En ondertussen toch stiekem te genieten dat ik iets heel bijzonders mee maak bij deze mooie avond met Michelle Obama.

Michelle Obama, een echte First Lady op bezoek in Ziggo Dome
Tagged on:         
contact opnemen