Bevrijdingsfestival Utrecht 2016

Bevrijdingsfestival Utrecht - #5voor5

Bevrijdingsdag. Een dag die belangrijk blijft en een dag die ieder jaar bol staat van festivals door heel Nederland. Ik was dit jaar werkzaam op het Bevrijdingsfestival Utrecht. Met een opener als John Coffey, een ster als Jett Rebel en afsluiters als Nielson en Michelle David een line-up om je vingers bij af te likken. Tel daarbij op dat het weer enorm goed was en een echte festivaldag is daar.

Sterker nog: door het mooie weer was de toestroom op het bevrijdingsfestival zo groot dat er al redelijk vroeg besloten moest worden dat het park ‘vol’ op de deur moest hangen. Wat volgde was een park met jongeren, ouderen, kinderen etc. Iedereen met zijn eigen doelstelling en eigen reden voor zijn/haar feestje.

John Coffey opende het bevrijdingsfestival op het hoofdpodium. En wauw…. dat knalde meteen! Zanger David dook het publiek in en werd letterlijk op handen verder gedragen. Mijn hoogtepunt? Toch echt wel de blinde jongen die ging crowdsurfen tijdens John Coffey. Wat een lef moet je hebben om niets te zien en dan jezelf volledig over te geven aan wildvreemden.

Daarnaast was het speed-daten met veteranen, het 5-voor-5-moment en Michelle David absolute hoogtepunten deze dag. Ach… eigenlijk was de dag een groot hoogtepunt!

Bevrijdingsfestival Utrecht 2016
Tagged on:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen