Symposium Energy4Tomorrow via live coverage. Een huzarenstukje is geleverd!

Symposium Energy4TomorrowIn de Lloydszaal van STC Group in Rotterdam vond afgelopen donderdag het symposium Energy4Tomorrow plaats wat georganiseerd werd door Agro-Energy. Een symposium speciaal voor de top 200 uit de Nederlandse glastuinbouw. Onder leiding van dagvoorzitter Frits Wester werd gekeken naar de transitie van de energiemarkt en hoe de wereld er in 2025 eruit ziet. Niet alleen mensen uit de energiewereld gaven hun visie, maar ook trendwatcher Adjiedj Bakas liet zijn licht over de aankomende trends schijnen met zijn enorme dosis humor.

In opdracht van Agro-Energy organiseerde Joyce Goverde van Toekomstproof dit symposium. Zij was op zoek naar een unieke verslaglegging van deze bijzondere dag. Haar idee was om dit event in een live coverage over diverse social media te laten gaan. Doelstelling was om een paar minuten nadat een spreker begonnen was, de foto’s al via diverse social media kanalen online te hebben. Hiervoor zette zij mij in voor het maken van de beelden en Social Inc. voor het verspreiden van deze beelden via de diverse social media kanalen. Doordat Joyce al vaker met mij had samengewerkt, wist zij dat ik het beeldmateriaal snel kon aanleveren om direct goede kwalitatieve content te plaatsen over dit event.

Wat volgde was een waanzinnige dag waar ik samen met Social Inc. in hoog tempo de beelden aanleverde en nog tijdens de speech de foto’s reeds online stonden op diverse social media kanalen. Een waar huzarenstukje! Eigenlijk min of meer een vorm van live coverage waarbij de toegevoegde waarde hier de beeldkwaliteit en de diverse standpunten vanuit de zaal zijn.

Na afloop was het dan ook voldaan terugkijken op een enorm mooie dag en een waanzinnig toffe samenwerking tussen alle partijen. Smaakt absoluut naar meer!

Symposium Energy4Tomorrow via live coverage. Een huzarenstukje is geleverd!
Tagged on:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen