Interview over muziek, fotografie en een reuzenrad

Interview met Marcel Krijgsman op Follow The Music

Met het online magazine Follow The Music had ik een heerlijk interview. Onder het genot van een biertje sprak ik met ze over hoe ik in de muziekfotografie ben beland, over hoe ik mij voorbereid op bands etc.

Daarnaast werd het wat breder getrokken hoe ik sowieso de stap heb gemaakt naar full time fotograaf en hoe dit bevalt.

In een heerlijk ontspannen setting babbelden we verder en ontstond er een mooi verhaal. Oh ja. Tot slot mocht ik nog vertellen over een een reuzenrad en mijn wens. Wat? Lees dat maar zelf in het interview op http://goo.gl/t1IkTw

 

Interview over muziek, fotografie en een reuzenrad
Tagged on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen