Navarone

De rockband Navarone is eigenlijk niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Met hun kenmerkende sound spelen deze heren de laatste jaren de clubs in binnen- en buitenland plat en stonden op menig festival. Van clubs als Doornroosje tot aan 013, en van festivals als Eurosonic tot aan Bospop. De vijf heren speelden er. En overal met succes.

Navarone on the road

Sinds 2013 ben ik regelmatig met de band Navarone op pad. Dit om op deze manier een toffe docu iedere keer neer te zetten. Niet alleen van de momenten tijdens de show. Maar ook van de momenten voor de show en na de show. Op deze manier krijgen fans een inkijkje in het leven van de band rondom de show.

 

De beelden die ik in de tussentijd gemaakt heb variëren van rockshows tot aan akoestische shows met een klassiek orkest. En vanuit een heerlijk luie stoel op een festival tot aan het strijken van een blouse vlak voor showtime. Heerlijk om de daartussen te bevinden en op deze manier beelden te maken. In de tussentijd kennen wel elkaar heel goed. Weten zij exact wat ik doe en hoe ik werk. En weet ik wat zij doen en wat ik kan verwachten. Op naar nog meer mooi beeld van Navarone!

contact opnemen