Meschiya Lake, portretten van een bijzonder zangeres

Meschiya LakeSinds enkele jaren staat de Amerikaanse zangeres Meschiya Lake eenmaal per jaar in de Nederlandse clubs met haar jazz die doet denken aan de rokerige clubs in Chicago in de jaren dertig van de vorige eeuw.

De afgelopen week was ze weer in Nederland en samen maakten we een aantal portretten. Iets waar we beiden enorm veel schik in hadden en als het gekund had, hadden we zo makkelijk twee uur kunnen vullen met diverse portretten. Maar daar ontbrak helaas de tijd voor.

Het idee was om een tweetal portretten te maken. De eerste vond plaats onder een enkele lamp in een wat donkere hoek. Het resultaat was een portret met een wat ‘Rembrandtiaans- idee’.

Het tweede portret gingen we tegen een rode muur maken. Ondanks dat ze een rode jurk aan had, zou dit door haar tatoeages en een attribuut als een zonnebril toch een bijzondere vorm van contrast gaan geven. Ook dit idee pakte enorm goed uit.

Het is altijd tof om met haar te mogen werken. Ik kijk nu al uit naar 2016 als ze weer in ons land is om een shoot te doen samen.

Meschiya Lake Meschiya Lake

 

Meschiya Lake, portretten van een bijzonder zangeres
Tagged on:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen