Paaspop 2017: waar oud en nieuw elkaar tegen komen

Paaspop 2017: waar oud en nieuw elkaar tegen komen

Paaspop staat bekend als de traditionele opener van het festivalseizoen. Het festival in het brabantse Schijndel doet ieder jaar zijn stinkende best om er weer een enorm feest van te maken. En ook nu lukte het de organisatie weer om een heerlijk divers en lekker breed programma neer te zetten. Niet alleen muzikaal gezien, maar ook met cabaret, theater en diverse carnavaleske acts was er voor ieder wat wils te vinden op het terrein.

 

Oud en nieuw

Wat vooral opviel aan de editie van 2017 was dat er ruimte was voor oude en nieuwe acts. Er was ruimte voor acts als Doe Maar, UB40 en Anouk. Maar ook voor acts als Broederliefde, Donnie en Kris Kross Amsterdam. Iets wat ook duidelijk aan de publieke belangstelling te zien was. Vooral bij die laatste acts waren voornamelijk jongeren te vinden en niet zoveel de oudere bezoeker van Paaspop.

 

Onbekende acts op Paaspop

Het mooiste aan een festival is het ontdekken van onbekende acts. Zo ging ik kijken bij de Japanner Hotei. De naam zal de meesten in hier in Europa niets zeggen, maar in Japan is het een act die miljoenen albums verkoopt. We kennen overigens allemaal wel een song van ‘m: de titelsong van de cultfilm Kill Bill.

Wat een geweldige gitarist is deze man. Fabuleus!!! Het mooie is dat je hier duidelijk de liefhebbers vooraan zag staan. Genietend van zijn gitaarspel.

 

Affijn… het eerste festival van het jaar zit er weer op. Ik heb er van genoten! Ik zie je op het volgende festival….!!!!

 

 

 

Paaspop 2017: waar oud en nieuw elkaar tegen komen
Tagged on:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen