Nederlands Film Festival: films, fantastische gesprekken en hele mooie events

 

Nederlands Film Festival

Gelukkig was er dit jaar weer een fysiek filmfestival. Na de online versie van 2020, kende 2021 weer een Nederlands Film Festival met diverse events waar publiek, acteurs, regisseurs en geïnteresseerden bij konden zijn. Waanzinnig mooie films waren te zien, premières te beleven, te gekke masterclasses, events voor genodigden, ouderen die over de rode loper mochten lopen en zo nog veel meer.

 

Voor het Nederlands Film Festival mocht ik me deze hele week door Utrecht bewegen. Voornamelijk op de fiets van het ene event naar het andere event. Van de ene kant van Utrecht naar de andere kant van de stad. Overigens ook een mooie manier om de stad zo beter te leren kennen.

 

Natuurlijk is een rode loper fotograferen heel erg tof, en is een gesprek met Martin Koolhoven fantastisch. Maar het mooiste deze week is absoluut de one minute of fame die bewoners van een tehuis in de stad kregen. Ouderen mochten over de rode loper in hun tehuis, werden daar gefotografeerd en gingen vervolgens naar de zaal voor een film. De blijdschap en trots die die ouderen lieten zien was onbetaalbaar. Zo mooi!!!

 

Laten we hopen dat ook in 2022 weer een fysieke versie van dit waanzinnig mooie festival plaats gaat vinden. We hebben nog een heel jaar om dit voor elkaar te krijgen en ook dan weer hele mooie en interessante films te produceren.

Nederlands Film Festival: films, fantastische gesprekken en hele mooie events
contact opnemen