Kadotip: geef een fotoboek kado aan jezelf of iemand anders

Kerstkadi-Tip een fotoboek van Marcel Krijgsman

De donkere dagen staan voor de deur, de stad is versierd met lichtjes, de kerstboom is (bijna) in huis en langzaam gaan we bedenken wat we elkaar voor cadeau gaan geven. Een fotoboek is in dit geval een origineel cadeau.

Begin 2014 verscheen mijn eerste fotoboek ‘No Flash’. Een boek vol met muzikale foto’s en teksten die betrekking hebben op de foto. De foto’s zijn gemaakt op grote festivals, popzalen en kleine clubs. Een grote diversiteit aan zalen, maar ook aan muzikanten. Foto’s van Patrick Watson, DeWolff, Motörhead, Matt Simon, Kyteman, Chef’ Special, Rihanna en vele vele meer.

Het boek is in hardcover vormgegeven en de foto’s zijn op stevig papier gedrukt. Het is dus een boek dat je trots aan vrienden en bekenden kunt laten zien. Het wordt wel een fotoboek genoemd, maar in feite is het een foto- en bladerboek. Je blijft namelijk continue bladeren door de vele mooie foto’s omdat je steeds weer iets anders ziet.

Wat is er nu mooier om iemand te verrassen met een dergelijk uniek cadeau? Bestel het snel door op onderstaande bestelknop te drukken en je hebt ‘m nog voor de Kerst in huis.

Bestel het fotoboek van popfotograaf Marcel Krijgsman

 

Kadotip: geef een fotoboek kado aan jezelf of iemand anders
Tagged on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen