Jett Rebel: een funky baasje in een swingend Doornroosje

Jett_Rebel_by_Marcel_Krijgsman2

De 3FM Tour d’Amour

Dit jaar mag best wel de doorbraak van Jett Rebel genoemd worden. Bekend geworden bij het grote publiek met onder andere Tonight en Louise, stond hij dit jaar op op zo’n dikke zestig festivals waaronder Pinkpop en Lowlands. Niet misselijk jaar dus voor hem.

Na z’n bezoek eerder dit jaar aan Nijmegen aan de St. Stevenskerk (Vierdaagsfeesten) en het Valkhof Festival, staat hij nu in Doornroosje met zijn ‘3FM: Tour d’Amour tour’. Wat volgt is een drie uur durende show waarin hij vol gas geeft! Daarnaast raakt hij maar niet uitgepraat over hoe mooi het nieuwe Doornroosje geworden is en vindt hij dat de buitenkant van het pand maar weer met graffiti bespoten moet worden.

Ik heb tijdens het Valkhof Festival kort de tijd gehad om Jelte voorafgaand aan een fotoshoot die ik met hem had, wat beter te leren kennen. Het is een jongen die helemaal leeft voor zijn muziek en alles tot in perfectie in orde wilt hebben. Dat zie je nu ook weer terug in deze show. Alles loopt op rolletjes, geen rare dingen, hij heeft er schik in, dolt met z’n band en het publiek. Kortom: het is een echt podiumdier.

Vooral op de momenten dat hij met zijn funkynummers in de weer is, komt de entertainer boven drijven. Ik gok dat de volgende keer de grote zaal best wel eens een optie zou kunnen zijn voor dit baasje…

Jett Rebel: een funky baasje in een swingend Doornroosje
Tagged on:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen