Ellen ten Damme brengt de nacht in vervoering in Theater Carré

Ellen ten Damme - Marcel Krijgsman

Om 0.00 uur exact gaat in Koninklijk Theater Carré het zaallicht uit en staat er op het rode theaterdoek een spotlight. Een muziekje klinkt en zwelt aan. Als het doek open gaat staat zangeres Ellen ten Damme op een lopende band. Al snel blijkt dat ze haar turnkunsten nog steeds beheerst. Op hoge hakken durft zij tijdens haar liedjes te springen. O ja… en ook weer netjes gewoon neerkomen.

De zaal is helaas niet volledig uitverkocht. Dat ligt hoogstwaarschijnlijk aan het tijdstip. Een concert dat midden in de nacht van start gaat is niet alledaags. De echte die-hards fans van Ellen ten Damme hebben de zaal gevuld en kijken vergenoegd en vol spanning naar wat er zich voor hun ogen afspeelt. Ellen heeft er zin in. Ze zoekt contact met het publiek, springt op haar hoge hakken en tovert met een viool de mooiste klanken tevoorschijn.

Het was heerlijk om even deelgenoo te zijn geweest van dit bijzondere concert van Ellen ten Damme. Zo vaak komt een dergelijk concert ook niet voor. Dit zijn momenten om te koesteren.

Ellen ten Damme brengt de nacht in vervoering in Theater Carré
Tagged on:                 
contact opnemen