Bedrijfsportretten voor KplusV Organisatieadvies

Bedrijfsportretten voor KplusV

Door KplusV Organisatieadvies werd ik gevraagd om onder andere een serie bedrijfsportretten van alle werknemers te maken. Dit waren er al gauw zo’n honderd werknemers verdeeld over de vestigingen in Arnhem en Amsterdam. De bedoeling was om iedereen tegen een witte achtergrond te portretteren (zowel full body als ook close-up) maar ook een close-up op een buitenlocatie.

Wat volgde waren een aantal sessies waarbij ik een mobiele studiosetting in het bedrijf (zowel in Arnhem als ook in Amsterdam) op zette en ik van alle werknemers een aantal portretfoto’s maakte. Daarnaast zochten we een toffe locatie in de directe omgeving op om daar de buitenportretten te maken.

Behalve het maken van portretten heb ik samen met KplusV om de tafel gezeten om de kernwaarden van het bedrijf in beeld om te zetten en deze vervolgens te fotograferen zodat deze foto’s op onder andere de vernieuwde website en de jaarverslagen gebruikt konden worden.

Voor mij was het als fotograaf een geweldig project om het bedrijf en zijn werknemers op een ontspannen en fijne manier te leren kennen. Maar nog belangrijker: KplusV en zijn werknemers hebben een serie portretten waar zij op diverse manieren weer netjes mee voor de dag kunnen komen.

 

 

Bedrijfsportretten voor KplusV Organisatieadvies
Tagged on:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen