Genomineerd voor een Zilveren Camera 2023!

Zilveren Camera nominatie

 

Op 1 februari liep ik een beetje dwalend door de stad met mijn camera. Op zoek naar leuk beeld. Die middag kreeg ik een bericht waar ik ongelofelijk blij en trots van werd: ik was genomineerd voor een Zilveren Camera in de categorie Kunst, Cultuur & Entertainment Enkel. Wauw….!!!! Nu doe ik niet ieder jaar mee. Het is best een hoop werk om alles uit te zoeken, de juiste teksten erbij te zetten en alles te uploaden. Maar in december 2023 heb ik weer meegedaan en beeld ingestuurd.

Maar dit…. wauw… dat had ik nooit gedacht.

Op 16 februari was de bekendmaking in Theater Gooiland in Hilversum. Schoenen netjes gepoetst, overhemd gestreken en jasje netjes in de plooi en op weg naar Hilversum voor een  mooie aardshow. Wie weet wat er in het vat zit, toch?

De foto waar ik mee genomineerd ben maakte ik op het Lowlands festival voor DPG Media. Het is een man (of toch een vrouw?) die volledig goud geschminkt bellen aan het blazen is. De titel is Golden Hour. Enerzijds omdat deze foto tegen de zonsondergang gemaakt is, anderzijds omdat het goud werkelijk van deze persoon af spat.

Ik had al zoveel positief commentaar op dit  beeld gekregen. Wie weet wat er ging gebeuren.

Uiteindelijk werd ik derde in mijn categorie. Maar ik ben al zo trots dat ik genomineerd was….!!! 

na de uitreiking liep ik naar Museum Hilversum om de tentoonstelling van alle genomineerde foto’s te bekijken. Wat is het te gek om mensen vol bewondering naar mijn foto te zien kijken. Echt….. zo af en toe kon in mijn arm knijpen geen kwaad.

Genomineerd voor een Zilveren Camera 2023!
Tagged on:             
contact opnemen