Theatervoorstelling VIS! met Marco Kraal: leerzaam en leuk.

Theatervoorstelling VIS! tbv SENF Theaterpartners

 

Presentator Marco Kraal presenteert al jaren het succesvolle televisie-programma Vis TV. Dit jaar gaat hij daarmee door het land langs diverse theaters. Voor SENF Theaterpartners mocht ik deze fantastische theatervoorstelling fotograferen.

 

Reuze interessant!

Nu heb ik niet zo veel met vissen. Ja, in mijn jonge jeugd ging ik bij ons in de buurt in de vijver vissen samen met vriendjes. Gezellig en zij zaten op de visclub. En op vakantie als kind met m’n vader. Maar verder…. nee, niet zoveel. Toch is deze voorstelling voor niet-vissers juist enorm leuk. Marco neemt je namelijk mee in zijn wereld en geeft je niet alleen een kijkje in deze wereld, maar verteld ook de meest fantastische verhalen. Ook al heb je niets met vissen op, je wordt door zijn gedrevenheid en passie heerlijk vermaakt. En je leert er ook nog e.e.a. van.

Met humor neemt Marco je mee door de wereld van het vissen. Van kleine visjes die je in je woonomgeving kunt vangen tot verhalen over haaien. Alles komt voorbij. Ook zijn liefde voor de dieren laat hij duidelijk merken. Met voorbeelden komt alles tot leven.

 

Door de coronamaatregelen van het afgelopen jaar konden de voorstellingen helaas niet doorgaan. Maar gelukkig is het nu weer mogelijk voor het publiek om deze voorstelling bij te wonen.

 

Theatervoorstelling VIS! met Marco Kraal: leerzaam en leuk.
Tagged on:                     
contact opnemen