Navarone in Doornroosje: feels like coming home!

navarone_doornroosje_by_marcel_krijgsman3

Navarone, een band die er inmiddels staat! Hun tweede album Vim & Vigor werd niet alleen overal geweldig ontvangen, het leverde ze ook een geweldige tour door Nederland en Duitsland (onder andere als support van Extreme) op. Slotstuk op deze tour was een avond in een uitverkocht Doornroosje.

Ik was deze avond met de boys mee op stap en dat leverde ontroerende momenten op. Van een gezonde portie zenuwen vooraf aan de show, tot aan een enorme grote blijdschap na afloop en een overdonderend applaus van het publiek na de laatste tonen. Het leverde ook bij mij koude rillingen op…. zo mooi!

Keer op keer wisten Merijn, Kees, Bram Roman en Robin de spanning met het publiek op te bouwen. Merijn die het publiek uitdaagde, Robin die met zijn drums de spanning enorm aan het opbouwen was op sommige momenten. En dan was daar nog de ‘Koning van de Limburgse Orgelspelers’: Thijs Schrijnemakers. Thijs (Orgel Vreten) speelde als gast een aantal nummers mee en duelleerde een aantal malen met Kees op een werkelijk briljante manier.

Eind dit jaar verschijnt er een acoustisch opgenomen album. Wedden dat dat ook weer een enorme knaller gaat worden?

 

Navarone in Doornroosje: feels like coming home!
Tagged on:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen