Kaiser Chiefs in het nieuwe Doornroosje: wauw in alle opzichten

Kaiser Chiefs - Doornroosje - Marcel Krijgsman07

De Kaiser Chiefs. Een enorm mooi affiche om in Nijmegen het nieuwe pand van Doornroosje mee te openen. Weliswaar niet de officiële opening, maar wel de eerste grote act die in de nieuwe poptempel staat. Een goede testcase voor iedereen.

Waar het oude pand aan de Groenewoudtseweg nog iets gezelligs had en het pand alles kon verbloemen, gaat dat verbloemen in het nieuwe pand lastig worden. Maar na vanavond is dat ook niet nodig. De zaal is groter dan voorheen, maar absoluut niet te groot. Het heeft nog steeds iets gezelligs. Het geluid is abnormaal goed, het licht waanzinnig zelfs. Vanuit iedere hoek in de zaal is er geweldig goed zicht op het podium. Dikke + voor het Roosje team en de gemeente!

De Kaiser Chiefs maakten er dan ook een feestje van. Zanger Ricky Wilson gaat normaliter graag op de barriers staan om op die manier contact te zoeken met de fans. Vanavond staan er echter geen barriers. Geen probleem voor Ricky. Hij springt het podium af en loopt dwars door het publiek naar een van de bars aan de zijkant en gaat bovenop de bar staan en daar zijn nummer verder te zingen en heeft hier zijn contactmoment met het enthousiaste publiek.

De hitmachine van de Kaiser Chiefs wordt aangezet en het publiek springt en zingt vrolijk mee. Wat een geweldige opening van deze nieuwe zaal. Hier gaat Nijmegen ongetwijfeld nog veel plezier aan beleven.

Kaiser Chiefs in het nieuwe Doornroosje: wauw in alle opzichten
Tagged on:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen