K3 tot ziens, hallo K3!

Afscheid oude K3, welkom nieuwe K3 in Brabanthallen Den Bosch - door Marcel Krijgsman

K3 is voorbij, welkom K3. Zo zou je het concert in de Brabanthallen in Den Bosch eigenlijk kunnen omschrijven. Na 17 jaar stoppen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman (die een paar jaar geleden Kathleen Aerts verving) ermee en nemen Klaasje Meijer, Marthe de Pillecyn en Hanne Verbruggen het over. Dat dit moeiteloos gaat bewezen ze in de Bossche Brabanthallen. De kinderen zongen uit volle borst alle liedjes mee en dansten alsof hun leven ervan af hing. En wie de liedjes zong maakte ze niet zo heel veel uit. Dat na afloop zowat alle kinderen naar het podium renden om een glimp van de nieuwe K3 van dichtbij te mogen opvangen (of nog mooier: een hand te kunnen geven), wekte ook geen verbazing.

Voor Studio 100, de producenten van o.a. K3, een goede zet. Zo blijft het gezicht fris want de formule is zeker nog niet uitgewerkt. Sterker nog, ik zie het de komende jaren alleen maar groeien. Zeker nu ze ook de markt voor volwassenen willen gaan aanboren. En toegegeven: het is een absoluut feest een avondje met K3. De muziek zit niet ingewikkeld in elkaar wat een garantie is voor een avond ongecompliceerd meezingen en plezier hebben.

De tijd zal het leren. Maar eerst gaat er een hele generatie kinderen opgroeien met Klaasje, Marthe, Hanne en 10.000 luchtballonnen.

K3 tot ziens, hallo K3!
Tagged on:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

contact opnemen