Trouwfotografie en bruidsfotografie

Trouwfotografie door Marcel Krijgsman

Je trouwdag is een hele bijzondere dag. Als alles goed is doe je het niet zo heel vaak in je leven. Toch? Daarom ervaren bruidsparen mijn manier van fotograferen vaak als enorm prettig. Ik hanteer vaak een journalistieke benadering met een cross-over van hoeken die ik vaak in de muziekfotografie gebruik. Dit levert dan meestal niet de standaard trouwfoto’s op. Iets wat veel mensen kunnen waarderen. Dit heeft ook als bijkomend ‘voordeel’ dat ik om de dag heen zweef en dus niet vervelend door het beeld loop. Het is tenslotte DE dag voor het bruidspaar.

 

Mijn manier van werken

De manier waarop ik tijdens een trouwdag werk is relatief eenvoudig: aan de zijlijn. Niet letterlijk uiteraard. Maar ik probeer wel zoveel mogelijk om jullie heen te zweven zodat de dag enerzijds mooi geregistreerd wordt, en ik de mogelijkheid heb om bijzondere momenten te pakken te nemen. Op deze manier loop ik niet in de weg, maar krijg ik precies wat ik wil.

Daarnaast is het heerlijk om samen met de bruid en bruidegom alleen te zijn en een mooie serie van hun samen (of ieder apart) te maken. Soms speels, soms intiem maar altijd met plezier.

 

Trouwfotografie op maat

Heb ik jullie interesse gewekt? Neem gerust contact met mij op. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om deze mooie dag tot een waanzinnig mooie dag te maken.

 

contact opnemen