Fotoboek ‘No Flash’ te bestellen

fotoboek

Fotoboek

Begin 2014 verscheen mijn eerste fotoboek ‘No Flash’. Een boek vol met muzikale foto’s en teksten die betrekking hebben op de foto die erin staan. De foto’s zijn gemaakt op grote festivals, popzalen en kleine clubs. Een grote diversiteit aan zalen, maar ook aan muzikanten. Foto’s van Patrick Watson, DeWolff, Motörhead, Matt Simon, Kyteman, Chef’ Special, Rihanna en vele vele meer.

 

Meer dan zomaar een boek

Het boek is vormgegeven met een hardcover kaft. Hierdoor blijft het mooi wanneer je erin bladert. Maar ook in de boekenkast staat het als een mooi boek dat je trots kunt laten zien. Verder zijn de foto’s op stevig papier gedrukt. Het is dus met recht een boek dat je trots aan vrienden en bekenden kunt laten zien. Het wordt wel een fotoboek genoemd, maar in feite is het een foto- en bladerboek. Je blijft namelijk continue bladeren door de vele mooie foto’s omdat je steeds weer iets anders ziet.

 

Cadeau

Wat is er nu mooier om iemand te verrassen met een dergelijk uniek cadeau? Bestel het snel door op onderstaande bestelknop te drukken. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven!

Bestellen

 

contact opnemen